OFFICE BUILDING IN PEYKI

Landscape design and renovation of an office building in the area of Peuki in Athens, Greece

The proposal for the Janssen-Cilag offices consists of two parts. On the one hand, the facades of the building are upgraded aesthetically with new colors and lighting that reflects the modern character of the company. On the other hand, it focuses on activating the surrounding space. A walk is created that moves around the building and invites its visitors to experience the space as much as possible. The walk incorporates different elements on both sides that enrich the experience of space through the element of surprise: staging points, soil configurations, water surfaces. The design curves reinforce this idea and serve the need for the course to move around the pre-existing planting of space.

PROJECT ARCHITECTS

MARIA ANTHOPOULOU

DESIGN GROUP

VASSILIS PAPADOPOULOS

PROJECT STATUS

CONSTRUCTED 2016