OFFICES OF A SHIPPING COMPANY IN PIRAEUS

Reconstruction of an office space in the beach waterfront of Pireus

By removing the previous state of compartmentalization of the space, we create a new spatial experience for the user, charged with dynamic elements of exploration and discovery. The movement between public and private workplaces is reinterpreted under modern conditions of accessibility and intimacy. The sense of filtration is achieved through the distribution of visual stimuli. When the user enters the reception, the overall sense of space is gradually developed through the curved limit that acts as a filter. The dynamics of continuous exploration are also found in the alternation of materials that run through the whole space. Unification and separation elements alter the space by customizing the function according to the user's needs. In this way, it is even more encouraging to treat the workplace in terms of personalization in the modern era of volatility.

PROJECT ARCHITECTS

SOFIA LEPIDA

DESIGN GROUP

GIANNA PAPAPAVLOU

COLLABORATORS

PHOTOGRAPHY: PANAGIOTIS VOUMVAKIS

PROJECT STATUS

CONSTRUCTED 2016