Απρίλιος 2018 Πρώτο βραβείο σε διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το σχεδιασμό του Angelina amusement & development park στη Γκάνα.
Μάρτιος 2014 Έπαινος στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την δημιουργία του Μουσείο για την Αργώ στο Βόλο.
Δεκέμβριος 2013 Έπαινος στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό 2 φάσεων για την διαμόρφωση και αξιοποίηση του Αγροκτήματος της Γερμανίνας στο Γεροσκήπου στην Πάφο.
Ιούλιος 2012 1ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό για τα Νέα Γραφεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στη Λευκωσία.
Απρίλιος 2012 2ο βραβείο σε διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του αλιευτικού καταφυγίου και του Ποταμού στο Λιοπέτρι.
Μάιος 2012 Έπαινος στον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την Ανάπλαση-Ανάδειξη της Βαλκανικής Πλατείας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης.
Μάρτιος 2011 1ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό για την Δημοτική Αγορά Λάρνακας.
Ιούνιος 2011 1ο βραβείο στον Παγκύπριο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για Πεζογέφυρα στην Πάφο.
Σεπτέμβριος 2011 Έπαινος στον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την Ανάπλαση του Χώρου του παλιού ΓΣΠ στην Λευκωσία.
Δεκέμβριος 2011 3ο βραβείο σε κλειστό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό με πρόσκληση, για την επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Ελληνογαλλικού Σχολείου Eugene Delacroix στην Αγία Παρασκευή.
Οκτώβριος 2010 Εύφημος μνεία στον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τα γραφεία του Κυπριακού Πρακτορείου.
Ιούνιος 2010 1ο βραβείο σε κλειστό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την κατασκευή των γραφείων της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Ιανουάριος 2008 1ο Βραβείο σε διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπτυξη της οικιστικής περιοχής Σύχιφ στο Λβιφ της Ουκρανίας.
Ιανουάριος 2007 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το κτίριο διοίκησης και κεντρικού καταστήματος της Συνεταιριστικής ράπεζας Τρικάλων.
Ιούλιος 2003 4ο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την ανέγερση Δημοτικού Θεάτρου στην Πάφο.
Ιούνιος 2001 4ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την διαμόρφωση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στο Δήμο Ηλιούπολης.